CARDANE


Ce este cardanul?

Suntem aici pentru a va putea oferi o gama larga de servicii si produse, printre care si un nou atelier de reparatii cardane Cluj.

Suntem pregatiti chiar acum iar atelierul nostru va ofera o aparatura de ultima generatie precum si o echipa profesionista si competenta, care poate lua in primire orice tip de reparatie cardanica, pentru fiecare tip de aplicatie, cum ar fi: 4x4, turisme, camioane, autoturisme, autoutilitare, navala, industriala, agricole in Bucuresti.

Tratam fiecare problema cu mare seriozitate si cu promptitudine, asa ca rezultatele vor fi pe masura asteptarilor dumneavoastra! Calitatea desavarsita a acestor servicii reprezinta cartea noastra de vizita, in orice situatie. In cazul in care doriti sa aflati mai multe detalii suplimentare cu privire la livrare, la preturi in lei sau la alt tip de servicii, ne puteti contacta la numarul de telefon afisat iar noi iti vom explica imediat tot ceea ce iti doresti sa stii!

In legatura cu aceste cruci cardanice, aceste piese sunt extrem de importante. Va oferim o gama larga de astfel de piese pentru utilaje, la un pret excelent pentru fiecare buzunar in parte.

Reparatia presupune inlocuirea totala a tuturor elementelor defecte cu unele piese originale. Atunci cand operatiunea de repare are nevoie de piese ansamblate prin sudura, elementele defecte vor fi taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se vor reconditiona! Toate cardanele reparate vor beneficia de 6 luni de garantie in fiecare tara europeana. De asemenea, termenul de executie e de maxim 24 de ore, ceea ce inseamna foarte putin. Beneficiaza de o livrare imediata in Bucuresti si de alte servicii de inalta calitate!

Piesele au o calitate OE avand garantia si siguranta ca de la noi va puteti procura toate aceste piese auto pentru autoturisme de care aveti nevoie, la preturi excelente! Folosim o aparatura de ultima generatie iar in cazul cardanului reparat, pretul nu va depasi in general 50% din valoarea in lei a unui cardan nou in Bucuresti.

Suntem o echipa care ofera seriozitate in legatura cu tot ceea ce inseamna livrare si nu numai. Mai mult de atat, oferim inlocuirea unor piese auto pentru autoturisme in Bucuresti, la un pret foarte bun in lei!

Mai mult de atat, echilibrare dinamica dupa o reparatie pentru perfecta functionare in conditiile de rulaj.

In atelierul nostru iti vom repara cardanele pentru autoturisme, camioane, autolitare, masini agricole, aplicatii industriale, vehicule off-road. Ne recomanda cu siguranta calitatea superioara, profesionalismul si promptitudinea!

De asemenea, raportul calitate-pret este de fiecare data unul echilibrat, astfel incat sa nu intampinati niciodata surprize neplacute din partea noastra! Va garantam reparatii de inalta calitate si o colaborare cu adevarat eficienta! Firma noastra va ofera sansa de a beneficia de servicii de inalta calitate dar si inlocuirea unor piese auto cu o livrare imediata!

Lucram profesionist intotdeauna, serviciile noastre fiind desfasurate cu mare atentie si seriozitate, indiferent de situatie! Pentru mai multe detalii sau informatii suplimentare, va asteptam sa ne contactati la numarul de telefon afisat!


Call Now Button